V5 resultat fredag 10 augusti 2018 OdenseHär hittar du dagens V5 resultat fredag 10 augusti 2018 från Odense travbana vilket vi får löpande direkt från ATG. Här redovisar vi dagens vinnare inom V5 så snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från V5 idag på Odense. Första start för V5 är satt till ca 16:07 så om du inte ser något resultat nedan är du välkommen tillbaka till efter att loppen är igång.

V5 resultat fredag 10 augusti 2018

Avd  Vinnare Odds Värde System Strukna
V5 Resultatet är inte klart ännu, välkommen tillbaka till 16:07 när omgången tar vid.
Tack för att du rättar din kupong på SverigeTravet
Antal Utdelning
5 rätt Ej klart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *