V4 resultat fredag 10 augusti 2018 JyväskyläHär hittar du dagens V4 resultat fredag 10 augusti 2018 från Jyväskylä travbana vilket vi får löpande direkt från ATG. Här redovisar vi dagens vinnare inom V4 så snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från V4 idag på Jyväskylä. Första start för V4 är satt till ca 11:22 så om du inte ser något resultat nedan är du välkommen tillbaka till efter att loppen är igång.

V4 resultat fredag 10 augusti 2018

Avd  Vinnare Odds Värde System Strukna
V4 Resultatet är inte klart ännu, välkommen tillbaka till 11:22 när omgången tar vid.
Tack för att du rättar din kupong på SverigeTravet
Antal Utdelning
4 rätt Ej klart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *